LIA 1: Praktik på Sidekick Content på Malta

Idag börjar den första av de två praktikperioderna som ingår i utbildningen till Onlinemarknadsförare. Jag har fått en praktikplats på contentbyrån Sidekick, som ligger på Malta och jobbar mot bland annat SEO-byråer och affiliatenätverk. Jag med Tore Friskopp som driver byrån via Skype. Det var hans engagemang och entusiasm som fick mig att omedelbart tacka ja till platsen.

Under praktikperioden kommer jag att sitta med SEO, vilket är precis vad jag vill göra. Ett krav från skolan är att eleverna ska skriva praktikkontrakt med sina handledare. I det har vi punktat upp vad jag hoppas lära mig av praktiken och vad jag kommer att få jobba med. Så nu är jag full av förväntan och hoppas på att lära mig massor!

Igår när jag hade landat tog jag en promenad i området, det är väldigt fint här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *