So far so…

Igår hade vi den andra tentan på en dryg vecka, i webbkunskap den här gången. Rättningsprocessen tycks pågå för fullt (en del frågor har redan blivit rättade), så jag väntar med spänning på resultatet.

I söndags insåg jag att halva terminen nästan har gått – vilket innebär att en sjättedel av utbildningen snart är över!

Carolyns cat - följ mig

Det har gått overkligt snabbt, samtidigt som vi har hunnit gå igenom så mycket. Hittills har vi läst marknadsföring och webbkunskap, haft flera spännande gästföreläsare, börjat med SEO och haft en mängd grupparbeten med både skriftliga arbeten och muntliga presentationer.

Igår när jag kom hem satte jag mig med ritplattan en stund, det är så frustrerande att ha en bild i huvudet när jag inte är tillräckligt duktig på Photoshop för att förverkliga den. Men jag ger inte upp, en dag ska vi komma överens, ritplattan och jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *