Tenta i SEO

Idag har vi tentat av SEOn som vi läst hittills under hösten, vilket gör att vi nu kan fokusera på SEM-/PPC-blocket. Det känns lite trist att det är över för den här gången, jag gillar sökoptimering och skulle gärna fortsätta att fördjupa mig inom det redan nu. Samtidigt så börjar sökmarknadsföringen att klarna, i måndags hade vi en workshop inom Google Adwords som rätade ut flera frågetecken.

Efter tentan har jag suttit i flera timmar med WordPress och försökt att få till en template för en sida med egen sidomeny, så att jag kan ha olika widgets på olika sidor. Konstigt nog så saknas det bra instruktioner om hur man gör, men efter flera timmars trixande (där jag bland annat lyckades förstöra functions.php för mitt childtheme två gånger) så har jag äntligen fått till det. Nu har startsidan en annan högermeny än de andra sidorna.

Idag fick jag dessutom lite spontant beröm för en sida som jag gjorde åt ett företag i våras. Riktigt roligt – sådant värmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *