Tillbaka till skolan

Nu är det bara tre veckor kvar av praktiken innan det är dags att återvända till Stockholm för att gå den sista veckan i skolan. LIAn kommer att redovisas i form av Pecha Kucha, sedan ska alla i klassen ha nya PSP-samtal och ett par dagars självstudier innan vi går på sommarledighet.

När vi återvänder till hösten är det dags att ta certifieringarna i Google Adwords och Google Analytics. Möjligheten att ta certifieringarna via skolan var en av de anledningar som fick mig att välja just utbildningen till Onlinemarknadsförare och jag ser fram emot att få ett par veckor att fördjupa mig i verktygen i slutet av sommaren.

Vi har en dryg månad i skolan efter sommaren, under vilken vi bland annat ska läsa lite mer SEO, innan vi går ut på nästa praktikperiod. Nu börjar det alltså bli dags att söka praktikplats igen, innan semestertiderna börjar. Tips på SEO-byråer som tar emot studenter tas tacksamt emot!

Efter LIA2 är det bara en vecka kvar till examen. Det är drygt ett halvår till dess, men med tanke på hur lite tid vi kommer att vara i skolan så känns det som att det är alldeles strax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *