Upplevelseboxen.se

Som ni vet så ägnade jag och en klasskompis julledigheten åt att sätta upp en affiliatesite med product feed.  Trots att det naturligtvis finns hundra saker kvar som vi skulle vilja förbättra så har vi nu kommit så långt att vi känner att vi är redo att berätta om den.

Det var jag och Jonas Terneborg som satte upp Upplevelseboxen.se, där vi samlar produkter från olika upplevelseföretag, som Live It, Smartbox, Upplevelse.com och ActivityGifts. I dagsläget har vi omkring 700 upplevelser i vitt skilda kategorier, men vi hoppas på att få in fler. Om du är intresserad av att följa arbetet kring siten så kan du gilla Upplevelseboxen på Facebook.

För inte så länge sedan skrev jag dessutom att vi skapade sökordsgrupper för att använda i content marketing genom att använda verktyget Google Webmaster Tools. Häromdagen publicerade Per Petterson en guide till Google Webmaster Tools, där han berättar hur man kan använda verktygets olika funktioner. Själv använder jag det dagligen, mest för att kolla upp sökord för de olika siterna jag driver, så jag skulle rekommendera alla som har ansvar för en webbplats att koppla det till sin site.

1086696_10171143

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *