Sökes: LIA-praktik inom SEO och Content marketing under våren 2014

Nu är det nytt år och dags att på allvar ta tag i uppgiften att hitta en praktikplats till vårens LIA-period. Det jag verkligen är intresserad av och vill specialisera mig inom är SEO och den strategiska delen av content marketing.

Jag letar därför efter en praktikplats där jag får möjlighet att fördjupa mig inom detta, ta eget ansvar och gärna driva egna projekt. LIA-perioden är 7 april till 13 juni.

Som person är jag driven, ansvarstagande och lättlärd. Jag har en kandidatexamen i marknadsföring, erfarenhet av webbdesign och stor vana av att skriva texter för nätet. Om det låter intressant så kan du läsa mer om vad jag har gjort tidigare på min LinkedIn-profil, eller kontakta mig via carolyn.loow@gmail.com.

3 thoughts on “Sökes: LIA-praktik inom SEO och Content marketing under våren 2014”

 1. Hi Carolyn,

  I came across your posting on LinkedIn.

  Is it just an internship that you are after or would you also consider a full-time opportunity?

  best regards,
  Sarah

 2. Hej Carolyn,

  Både SEO och content marketing är några saker vi skulle vilja prioritera högre men inte har så mycket tid till, så eventuellt skulle du kunna göra praktik hos oss under våren. Om du är intresserad skulle vi vilja träffa dig och höra vad du har tänkt dig och gå igenom lite vad vi göra här. Maila mig på hanna.jonsson@riksbyggen.se.

  /Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *